Deadly Stingers aka Mega Scorpions (2003)

megascorpions_thumbÖrvendetes, hogy J. R. Bookwalter (The Dead Next Door) 50-es évekbeli mutáns szörnyes mozik előtt tisztelgő produkciója legalább nem veszi magát véresen komolyan! Ugyanis a toxikus anyagoktól óriásira növő skorpiói savat spriccelnek, autókat borogatnak, néha meg a rövidebben húzzák és a mélyhűtőben végzik. És azért ezt komolyan gondolva elég necces lenne a helyzet, haha!

Egy neve nincs amerikai kisváros határában vegyvédelmi ruhába öltözött emberek toxikus hulladékot dobálnak ki, ami ugye kihagyhatatlan lépcsője annak, hogy ott élő skorpiók néhány évre rá hatalmas méretűre mutálódjanak. Először egy szöszi csaj barátját intézik el, majd sorra jönnek a szomszédok és a random helyi lakosok. Persze senki nem hisz neki, így aztán a seriff és a többi ember is hamar a skorpiók áldozatává válik, mígnem a testvérek néhány kretén barátjukkal felveszik a harcot az óriási lények ellen…

megascorpions_1Mint ahogy azt már a bevezetőben is említettem, filmünk teljesen komolytalan, ami csak még jobban a guilty pleasure kategóriájába sodorja. Szeretnivalóan kretén szereplők, túljátszott karakterek, bugyuta dialógusok és fenséges CGI-animációk (néha pedig fincsi gumibábok) teszik teljesen élvezhetővé ezt a kategorikusan B-filmet, ahol bónuszként skorpióink hét szemen keresztül látjuk a világot!

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "Deadly Stingers aka Mega Scorpions (2003)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.