Sharkansas Women’s Prison (2015)

sharka_thumbHa valaki naivan azt hitte, hogy esetleg egy WIP neo-explotation produkcióval lesz dolga, hát iszonyatosan nagyot tévedett! Ugyanis a mutáns állatos zs-filmek modern hercege, Jim Wynorski (Raptor, Camel Spiders, Dinocroc vs Supergator, Curse of the Comodo, Komodo vs Cobra, Piranhaconda stb.) ezúttal föld alatt és vízben ugyanúgy otthonosan úszkáló cápákat szabadít enyhén életképtelen rabnőkre…

Egy csapat meglehetősen pornós kinézetű fegyenccsajt kiterelnek a semmi közepén lévő erdőbe ásni – ahol ugyan nem derül ki, hogy valójában mit csinálnak, de legalább erotikusan isszák közben a vizet. Egyik társuk munka közben (!) megsebesül, majd a seb posványban való kitisztítása közben nyomtalanul eltűnik. Később előkerül, de már csak a szétcincált holtteste.

sharka_3Erre visszaindulnak a börtönbe, de egyikük leszbikája kiszabadítja őket, és az egyik őrt fogságba ejtve indulnak tovább egy kis erdei kéjlakban, míg a másik őrt egy barlangba menekülve felfalják a dögök. Valószínűleg kis késéssel ekkor érkezett meg a forgatásra az öltöztető, mert a lányok különféle szexis ruhadarabokat kapnak, majd időhúzás gyanánt kis esti jakuzzizás és némi levezető smár kerül a képbe.

sharka_1Másnap újabb suna válik cápaeledellé, viszont találkoznak két random odasereglő tudós-fazonnak, akik egyből meg is magyarázzák, hogy valószínűleg a robbantások hívták elő ezeket a brutális fenevadakat. (Arra viszont még ők sem tudnak magyarázatot adni, hogyan lehetséges, hogy a vizet elhagyva a földben úsznak tovább.) Csellel csak sikerülni kijutni a házból, majd kalandjaik egy barlangban folytatódnak tovább, ahonnan ritka kivétellel nem menekülnek meg…

sharka_4Gyanítom, hogy előbb volt meg a szóvicc-gyanús cím, mint maga a forgatókönyv, ha egyáltalán készült olyan. Értem én, hogy a szilikonos és/vagy botoxos sunákat jobb esetben egy pornófilmes castingról irányították át ide, de legalább azt mondják már meg nekik, hogy felvétel közben nem nézünk bele egyenesen a kamerába, könyörgöm!!

sharka_2Miközben Traci Lords és béna nyomozó partnere is felbukkan, hogy tök felesleges dialógusokkal üssék el az időt, mi olyan szenzációs trükköknek lehetünk tanúi ebben a televízióra készült förmedvényben, hogy a fél méternél alig mélyebb mocsár egy hirtelen vágás után hínárba gazdag, türkizkék tengerfenékké változik, vagy amikor a barlang belsejében konkrétan bálnák éneke visszahangzik! De ahogy egy konzerv segítségével falba rejtett fegyverekhez jutnak, az se semmi forgatókönyvírói bravúr! Konklúzióként legyen elég annyi, hogy ezen vérszomjas tengeri ragadozók elől már tényleg sem lehetünk biztonságban!

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Sharkansas Women’s Prison (2015)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.