Zombinladen: The Axis of Evil Dead (2011)

zombinladen_thumbA rövidfilmet író és rendező Clément Deneux fejéből kipattant (valószínűleg szóvicc-kompatibilis) koncepció politikai korrektségén nyilván estig lehetne vitázni, mindazonáltal annyira fárasztóan elmebeteg trash, hogy kivitelezésének minőségén meglepődve én csak azt a használati utasítást adom, hogy mindenképpen meg kell nézni, mert a maga módján egész egyszerűen ZSENIÁLIS!!

Az amerikai terrorelhárító szervezet megölte Osama bin Ladent, testét pedig az Atlanti-óceánba dobta – legalábbis mindenki úgy tudja. Nem sokkal később egy gyönyörű francia sziget közelében, két vakációzó fiatal egy moszattal és más vízinövényekkel befont tetemre bukkan, ami mintha ismerős lenne nekik, de nem tudják honnét.

zombinladen_1Mikor pedig a tetem egy kis imperialista Coca-Colával találkozik, a diktátor váratlanul életre kel, és ismét csak elkezdi zaklatni a népet – bár ezúttal fegyverek helyett beléjük harap. Nemsokára kitör a káosz, a lakosság nagy része bezombul, és csupán egy szedett-vedett társaság próbálkozik meg legyőzni a zombi-diktátort az ismert „halál után 72 szűzlány várja a mennyben” recept sajátos kifordításával…

zombinladen_2Summa summarum, egy kiválóan szórakoztató, trash-(fake)trailerrel van dolgunk, ami szerintem Tarantino-Rodriguez Grindhouse-matinéjába is simán bekerülhetett volna, haha!

Rövidfilmünk megtekinthető ITT!

Értékelés: 10/10

eyescream

Be the first to comment on "Zombinladen: The Axis of Evil Dead (2011)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.