The Sex Doll She-Bitch (2009)

sexdoll_thumbEgy elhanyagolt, folyton megalázott, közép-osztálybeli szex-bábu egyszer csak fellázad a használt autókkal kereskedő disznó férje ellen, mivel az fűvel-fával – de leginkább olcsó prostikkal – csalja, és jól megöli. Viszont arra senki sem gondol, hogy annyira belejön a csalfa férfiak büntetésébe, hogy nem tud leállni!

Láthatjuk, ahogy a férj egy látszólag kielégítő autós kefélés után elhatja a kurvát, majd hazaindul. Otthon aztán előkapja a jól megérdemelt sörét, és miután alaposan lehordja feleségét – aki ezúttal egy ruhába és parókába öltöztetett, latex szex-bábu -, bekapcsolja kedvenc műsorát a PIGS-et (Police Investigating Gay Shit), és szokás szerint jól leszar mindent. A szex-bábunál aztán elszakad a cérna, és nem tűri tovább férje kicsapongásait: egy óvatlan pillanatban előbb mellbe szúrja, majd pedig jól kivájja a szemeit. A kiérkező rendőrök a halott férjen kívül még egy fürdőkádba fojtott műanyag babát is találnak, így brutális kettős gyilkosságot állapítanak meg.

sexdoll_3A szökésben lévő gyilkos bábu útközben kinyír még egy őt igazoltatni próbáló zsernyákot, majd elhajt. Legközelebb egy Cheap As Fuck nevű bárban láthatjuk viszont, ahol a Cunt Grinder c. zenekar játssza csodálatos death-metálját. Egy kanos csávó felszedi őt, és miután szobára mennek, a gumibaba előbb leharapja a kanos pasi pélóját, majd addig fúrja őt szájba, míg meg nem murdel. Aztán pedig kibelezi, hogy teljes legyen a kép.

sexdoll_1A spagettit zabáló rendőrök aztán megrohamozzák az olcsó motelt, ahova bezárkózott, és mivel a testvére (egy másik elcseszett gumibaba, ám ez most ruha és paróka nélkül) kérésére sem hajlandó megadni magát, betörnek a szobába. Ám az utolsó utáni pillanatban a szex-baba főbe lövi magát. Ezzel pedig az ügy lezártnak tekinthető.

sexdoll_2Jaison H. Costley félórás agymenése akár egy még Troma-produkciónak is simán elmenne, hiszen annyira olcsó, blőd, emellett pedig meglehetősen véres. Már maga az alapkoncepció is zseniálisan abszurd: hús-vér társadalomba beilleszkedett, normális életet élő műanyag szex-bábu, ami (vagy aki) egyáltalán nem tűnik különösnek a szereplőink számára. Úgy kezelik, mint egy hétköznapi nőt.

sexdoll_4Ami a technikai megvalósítást illeti, az szintén bravúrosra sikerült. Lenyűgöző például, ahogy a gumibabát alkalmanként egy minimálisan elváltoztatott külsejű, ámde hús-vér nő jeleníti meg, néha pedig az ő áldozatait helyettesítik más gumibabák – gondolok itt a szemkinyomós jelenetre. De az is rendkívül mulattató tud lenni, ahogy a csalfa férj sörrel a kezében kezd magyarázkodni a szex-bábu feleségének, hogy biztosan nem női parfüm az ott rajta. Az, hogy milyen elképesztően olcsó megoldásokkal, kvázi költséghatékony büdzsével gazdálkodtak, ezek után szerintem elhanyagolható. A lényeg, hogy baromi szórakoztató tud lenni a maga módján.

Megtekintés ITT!

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "The Sex Doll She-Bitch (2009)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.