The Biker Warrior Babe vs The Zombie Babies from Hell (2014)

biker_thumbRégóta megfogadtam, hogy csak és kizárólag a posztere miatt nem fogok megnézni egy horrorfilmet – legyen bármennyire szemet gyönyörködtetően hatásos az ominózus vizuális cucc  -, de aztán a címét megpillantva megint csak elöntötte agyamat a szarfilmekre éhes trasher-vér. Így nem tudtam mit csinálni, leültem, és megnéztem. Majd pedig megpróbáltam örökre elfelejteni, hogy mit láttam.

Két fiatal csaj az erdő szélén – az egyik az előbb még ITT A VÉG táblával hirdette az igét az autópálya mellett – démont akar idézni, ehhez fel is áldoznak egy bikinis harmadikat, mire a föld vaginaszerű nyúlványából egy iszonyatosan fosul animált démonbébi-sereg özönli el őket, és végez velük. Akárcsak más statisztákkal, akik gyereksírást hallanak a közelben…

bikerbabe_1Nemsokára a semmiből aztán megjelenik egy (meglehetősen kurvoid kinézetű) motoros csajszi meg egy gyámoltalan tinédzser fiú, és megpróbálják megmenti, akit lehet. Magyarán démon-babákat lődöznek, meg figyelmeztetik a népet a veszélyre…

biker_3Az ilyen-olyan környezetbe illesztett démon-bébik majdnem annyira iszonyatos CGI-mutatványok, mint anno a Birdemic kamerára tapadt, kvázi egy helyben csapkodó madarai – hogy mást nem mondjak elrettentésként. Szereplőink ritka esetlennek tűnnek – démonidézésnél a szőke luvnya szerintem alapból végigröhögi a jelenetet -, akik némi vér és néhány csecs társaságában próbálják tartani magukat a teszkó-újság vastagságú forgatókönyvben leírtakhoz.

biker_2Ha a helyzet úgy kívánja, némi rockzenével meg humorosnak szánt gagyival próbálják menteni a szituációt, de én azt mondom, hogy aki csak a címe miatt nézné meg (mint például én), az inkább mondjuk igya le magát otthon helyette, mert még az is szórakoztatóbbnak tűnik.

Értékelés: 2/10

eyescream

Be the first to comment on "The Biker Warrior Babe vs The Zombie Babies from Hell (2014)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.