Guzoo: The Thing Forsaken by God – Part I ((Guzoo: Kami ni misuterareshi mono – Part 1))(1986)

guzoo_thumbExtrém horrorfilmes ízléssel megáldva, személy szerint nekem mindig hihetetlen öröm egy újabb japán gyöngyszemre bukkanni. Nincs ez másképpen Kazuo ’Gaira’ Komizu negyven perces alkotásával sem, habár összességében mégis csak egy közepes próbálkozással van dolgunk.

Négy lány vakációra indul. Nem is sejtik, hogy a nyaraló, ahol megszállnak, milyen szörnyűséges titkokat rejt! Egészen pontosan egy tükörből előkígyózó csápos lényt, ami előbb az egyik megsebesített áldozatát cincálja szét, majd a pincébe lesiető másikat, végül pedig egy egészen meglepő megoldással győzik le…

guzoo_2Felirat nélkül élvezet volt hallani, bár sokról szerintem így sem maradtam le. Semmi bajom nem volt a földöntúli kinézetű monszterrel, és annak gumicsápos támadásaival – első áldozatának vérbő szétcincálása kimondottan jól sikerült! -, de akadnak benne bőven felejthető trükkök is.

guzoo_1Nem akarok spoilerezni, de a végét sikerült jól elcseszni – vagy legalábbis számomra volt érthetetlen. Mindegy, azért egyszer fogyasztásra tökéletesen alkalmas.

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "Guzoo: The Thing Forsaken by God – Part I ((Guzoo: Kami ni misuterareshi mono – Part 1))(1986)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.