Amityville Terror (2016)

amityvilleAz Amityville-sztori kezd végeláthatatlan hosszúságokba érni, ha jól számolom, a Terror alcímre hallgató 2016-os mű már a 17. a sorban és még távolról sincsen vége, hiszen jövőre érkezik a The Awakening. Az eddigi kritikáinkról itt olvashattok bővebben, addig pedig következzen a Terror, egy elsőfilmes rendező tollából.

A történet a szokásos, nem fogunk semmin meglepődni. Egy család beköltözik a híres-hírhedt Amityville-házba, amiről persze fogalmuk sincs, hogy szörnyűséges titkokat rejt. A dolgok persze rosszul alakulnak, a felnőttek kezdenek bekattanni, egyedül a lázadó tinédzser, Hailey próbálja kideríteni, milyen veszélyben is vannak és miért is nem akarják a kisváros lakói, hogy a család elhagyja a házat.

am-terror-fb

A film rossz! Olyan, mintha egy SyFy Channeles horrort nézne az ember, mind képi világában, mint karaktereiben. A szokásos Amityville-sztorira csak nyomaiban hasonlít, igazából egy teljesen átlagos kísértetsztori, amelyet még a néhol fel-felbukkanó szoftpornó sem emel az átlag fölé. A férfi főszereplő ugyan kifejezetten hasonlít Ronald DeFeóra, aki ugye a házban valóban lemészárolta az egész családját, de ezt a hasonlóságot már megszokhattuk a különböző Amityville-filmektől.

A kameramozgások borzalmasak, a CGI szánalmas, a zenei betét kínos, a színészek pedig semmilyenek. Az egész film egyszerűen klisés és amatőr, egy jó márkanév mögé bújtatva. Az eleje még csak-csak élvezhető és legalább nem altat el, de a befejezés egy óriási vicc.

amityvilledoor

Nem veszélyesen nézhetetlen, vannak benne mellek is, de azért semmilyen jellegű elvárásaink ne legyenek vele szemben.

Értékelés: 3/10 (mellek nélkül 2/10!!!)

imdb-share-logo youtube-logo

(Varin)

Be the first to comment on "Amityville Terror (2016)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.