Élménybeszámoló – ParaNoir Pub Halloween

12190832_1682526872034197_275388024170571865_nOktóber 29-én a ParaNoir Pub közösen tartott a Cinegore szerkesztőségével egy horror-kvízzel, jelmezversennyel egybekötött bulit, amelynek természetesen az aktuális halloween-i tematika adta a vezérfonalát. Fogadjátok sok szeretettel rövid beszámolónkat erről a kiválóan sikerült estéről! 

Szerkesztőségünk négytagú delegációja két feladatban is aktívan részt vett. A kvízben javarészt Halloween ünnepköréhez kapcsolódó kérdéseinkkel tettük próbára a pub közönségének tudását, a résztvevő csapatoknak pedig ezúton is köszönjük a lelkes közreműködést. A már-már hagyománnyá váló kvíz-est levezetése mellett azonban abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a zsűri tagjaiként mi is beleszólhattunk a rengeteg, ötletesebbnél ötletesebb jelmezt felvonultató verseny alakulásába. Korántsem volt könnyű dolgunk a pontszámok osztogatását illetően, hiszen sok esetben igencsak egyedülálló és ötletes megoldásokkal rukkoltak elő a versenyzők. Láthattunk aprólékos, akár több napnyi-heti előkészületet igénylő jelmezt is, valamint a kreatívabbnál kreatívabb megoldásokból sem volt hiány; így találkozhattunk például egy predatorral, Darth Maul-lal, sötét elfekkel, vagy épp Dr. Hannibal Lecterrel.

img_1214

img_1198

img_1208

img_1206

img_1200

img_1215

 Mindent összevetve, egy remekül sikerült estét sikerült összehozni, köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kvízen, a jelmezversenyen, vagy akár mindkettőn. Aki pedig valamilyen oknál fogva lemaradt volna rendezvényünkről, az ne szomorkodjon sokat, hiszen hamarosan újabb programokkal jelentkezünk! Addig is, aki esetleg valódi horrorkocsmát keresne, hogy betérjen egy frissítő italra, ne habozzon felkeresni a ParaNoir Pub-ot!

Be the first to comment on "Élménybeszámoló – ParaNoir Pub Halloween"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.