II. Országos Csillagok Háborúja Rajongói Találkozó @ Lurdy ház, 2016.12.10

starwarsfan_thumbTavaly Az ébredő erővel útjára indult az új trilógia, nemsokára pedig a nyakunkon az első beígért Star Wars spin-off, a Rogue One (Zsivány egyes), így kézenfekvőnek tűnt, hogy egy kis kampánnyal kedveskedjenek a messzi-messzi galaxis népes rajongótáborának!

A piactéren a lehető legklasszabb galaktikus ajándéktárgyakon, figurákon és könyveken túl lehetőség volt bizonyos karakterekkel fotózkodni, de különféle gyűjtői ritkaságokat (képregények, magazinok, makettek stb.) is megtekinthettünk az elmúlt 40 évből. Aki pedig gépen szerette volna kipróbálni a SW-univerzum játékait, az a Barcraft legénységénél tehette ezt meg.

A Magyar Star Wars Klub színes programokkal már reggel tíz órától várták az érdeklődőket. Többek között beszélgettek a Rogue One alapötletéről – hogyan jutott el a megvalósítás szakaszáig, a SW-filmek zenei kiadványairól, Tóth Gyula kaszkadőrrel, aki Kylo Ren dublőreként szerepelt a filmben, de volt még szó a szinkronizálásról, concept art-okról, valamint tombola és kvíz-játék is helyett kapott. Legnagyobb ovációt viszont egyértelműen a jelmezverseny hozta, ahol kicsik és nagyok felváltva mutatkoztak be kedvenc karaktereik ruháit magukra öltve.

eyescream

Be the first to comment on "II. Országos Csillagok Háborúja Rajongói Találkozó @ Lurdy ház, 2016.12.10"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.