Alien 51 (2004)

Most egy olyan gyöngyszemet fogok nektek bemutatni Kedves Olvasók, amit egészen biztosan nem néztétek meg magatoktól, de talán még ezen cikk elolvasása után sem. Az is biztos, hogy nem keresnétek a mély-internet elhanyagolt bugyraiban, mert az emberi szem elől annyira rejtve vagyon, hogy képtelenség ráakadni. Kivéve talán nekem, aki trash-mániákusként tudja, hogy mit akar, haha!

Traci és barátja Las Vegasba készül, de ahhoz ugye át kell vágniuk a sivatagon. Ehhez persze egy elengedhetetlen kerékcsere is szükségeltetik a késő esti kihalt tájon, ami pedig azzal jár, hogy a barát minden nyom nélkül felszívódik, és csak a vér marad utána. Traci tehát egyedül marad, és alig gyújt rá egy szál cigire, megtámadja valami rémség. Megpróbál eltűnni, de amikor felborul a kocsija, az intelligens szörny a kifolyt benzinbe dobja a cigit, és felgyullad az egész…

Ezen bevezető képsorok után láthatunk egy világvégi cirkuszt, ahova beszabadul a már említett lény, és legyilkol pár embert. Majd kiszáll a rendőrség, és elkezd nyomozni az ügyben. Közben egy állatvédő párost is lehentel a lény, de a seriff és egy szöszi még mindig nyomoznak, aminek eredményeképpen a hegyekben egy földalatti alagútban megtalálják a lény gyermekét, de aztán elveszik tőlük a gonosz cirkuszosok. A fináléban pedig végre szemtől-szemben is megküzdenek a szörnyű kreatúrával, bár néhányan otthagyják a fogukat.

Mintha találomra a közértből választott szereplőink egy rosszízlésű karikatúrák lennének  ebben a mikro-költségvetésű produkcióban, amely egyáltalán nem félelemkeltő, szimplán csak minden egyes kockájában röhejes. Meg persze szánalmas, hogy ezzel a Alien 51 névvel akar eladni nekünk ilyen ufós parasztvakítást. Teljesen dilettáns módon forgatott jelenetek összessége, melyek csúcspontja egy olcsó plasztikruhát viselő szörny, aki helyenként ízléstelen módon kalimpál. Valami Heidi Fleis nevű hölgy nevével reklámozták (fogalmam sincs ki ő), viszont legalább iszonyatosan béna és gagyi próbálkozás, úgyhogy nem hinném, hogy sokan vevők lennének rá.

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Alien 51 (2004)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.