Lássuk mit tartogat a PC Guru Halloween hónapjában a horror műfaj szerelmeseinek!

Csütörtökön kerül az újságosokhoz a PC Guru októberi száma, ami ezúttal kifejezetten a horrorrajongók kedvében próbál járni. A magazin megvásárlásával a megszokott tartalom mellett hozzájuthattok a tavaly év egyik legerősebb horror videojátékához.

 

 

A nagy sikereket elérő Layers of Fear főszereplőjeként egy festőt alakíthatunk, aki szép lassan becsavarodik egy festményekkel teli családi házban. Kalandjaink során felfedezhetjük a tragédiát, ami a józan ész elvesztésének hátterében áll, mindezt persze nem kevés bizarr és izgalmas akció segítségével. Nagyszerű és friss játék, aminek begyűjtéséhez nem kell mást tennetek mint megvenni a PC Guru október 12-én megjelenő aktuális számát.

Ha pedig azt gondolnátok, hogy a PC Guru nem tartogat egyéb meglepetést a hazai horrorrajongók számára Halloween hónapjában, akkor bizony tévedtek:) Ahogy a nyár folyamán már jeleztük nektek, idén nem maradtok magyar horrormagazin nélkül, hiszen október végén érkezik a Fangoria emlékmagazin, de erről majd később beszámolunk, addig is irány az újságos!

Be the first to comment on "Lássuk mit tartogat a PC Guru Halloween hónapjában a horror műfaj szerelmeseinek!"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.