CineFurcsaságok #5 – Amikor a színjózan Charlie Sheen az FBI-hoz fordult a Guinea Pig horror miatt

A CineFurcsaságok Gore-heti különkiadásának az apropóját egy gore film – a Guinea Pig – és a színészvilág egyik legérdekesebb karakterének, Charlie Sheen-nek a találkozása szolgáltatja. A horror birodalmának egyik legidiótább (rövid)történetet alább olvashatjátok rovatunk ötödik részében!

5. rész: És az megvolt, hogy Charlie Sheen az FBI-hoz fordult a Guinea Pig megnézése után, mivel azt hitte, hogy egy valódi “snuff” filmet látott?

 1991-et írtunk, amikor Charlie Sheen a karrierje csúcsán járt, ámbátor tiszta tudatállapotban ritkán volt vélhetően. Egy Chris Gore nevű talkshow-házigazda úgy gondolta, poénos lenne, ha megismertetne egy horror klasszikust a tudatmódosítószerek és partik Atyaúristenével, Mr. Sheen-nel.
A magasan tisztelt és elismert (okés, se nem igazán ismert, és pláne nem elismert…) Guinea Pig című horror-(még-véletlenül-sem) klasszikus második része került át videókazettán Charlie-hoz, ami igencsak Nagy Durranás volt. Hogy mit is jelent, és milyen körülmények között született eme film, arról EBBEN a cikkünkben olvashattatok cikkünkben.
 a
A Guinea Pig sorozat elég kevés narratívát tartalmaz, az alkotók el akarták hitetni a nézőkkel, hogy valódi eseményeket látnak, és természetesen a céljuk a megbotránkoztatás volt – a nézők teljes sokkolása, kellő mennyiségű gore keretében.
 a
Sheen úr vélhetően egyik trip-je csúcsán megnézte a filmet, és teljes meggyőződéssel hitte, hogy egy igazi crazy szamuráj valóban megszabadít több (nem sokáig) élő nőt a végtagjaitól…hihető, nem? Vajon mit, és mennyit kell ahhoz a nevezett cuccokból betolni, hogy valaki TÉNYLEG komolyan vegye a GP történéseit?
Mindenesetre a Két pasi meg egy kicsi egyik pasija kicsit sem kételkedett a dologban, és azt tette, amit bármelyikünk tett volna (egy iszonyatos LSD-whisky-trip után), FELHÍVTA AZ FBI-t és NYOMOZÁST KÉRT a filmmel kapcsolatban, azaz rászabadította az Apokalipszist – most – a rendezőre!!!!
 a
Az FBI komolyan vette a dolgot, és a film stábjának bizony a hatóságok előtt kellett igazolnia a Tengerimalacságok hoax mivoltát. Természetesen a sztorit meglovagolva azonnal kiadták a harmadik részt is, és az FBI gyorsan visszakozott – Mr. Sheent pedig felkészítették a “Nyugi, Charlie” szerepére.
a  a
1. rész: És az megvolt, hogy Jean-Cleaude Van Damme volt a Predator maszkja alatt?!
2. rész: És az megvolt, hogy Donald Trump dühös volt, mert kimaradt a Sharknado 3-ból?
3. rész: Érdekességek – A Pince forgatásáról!
4. rész: És az megvolt, hogy Stephen King a sok legendás horrorkönyv és novella mellett kitalált egy G.I. Joe figurát is?
a
Fixxerx
a

Be the first to comment on "CineFurcsaságok #5 – Amikor a színjózan Charlie Sheen az FBI-hoz fordult a Guinea Pig horror miatt"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.