Gremlins: Recall (2017)

Éjfél után nincs kaja, nem érintkezhet vízzel, erős napfény hatására pedig kipurcanhatnak ezek a kis dögök – ugye emlékeztek még a Chris Columbus által jegyzett, Joe Dante rendezte családi horror-vígjáték szabályaira? A Szörnyecskék 1984-es első részét hat évvel később követte a folytatás, és bár évek óta a levegőben lóg egy újabb epizód, aminek forgatókönyv már kész van (elvileg nem reboot lesz), addig hiánypótlóként élvezzétek ezt a rövidke fan-filmet!

A Wing nevű cég által kifejlesztett ’mongwais’ nevű lényeket immáron családi kedvencekként örökbe is lehet fogadni, mindenféle súlyosabb következmények nélkül – legalábbis ők ezt állítják. Aztán amikor egy helyi kávézó pincérnője nem tudja megállni, és ad nekik egy kis nasit, bizony elszabadulnak ezek a rafinált lények, és reszkessen a világ!

Ryan Patrick alig tíz perces kis szösszenetében gyakorlatilag az eredeti Gremlins, vagyis Szörnyecskék-filmek hangulata köszön vissza, persze jóval kisebb költségvetésből, szerényebb körülmények között. Viszont aki bírta a kis rohadék zabagépek ámokfutását, az minden bizonnyal ezt is élvezni fogja!

 

Boldog Karácsonyt Minden Kedves Olvasónak!

 

eyescream

 

 

Be the first to comment on "Gremlins: Recall (2017)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.