Komor Zoltán – Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata (2020)

A bizarro fiction műfaj hazai képviselője, Komor Zoltán aztán nem lacafacázik. Alig fél évvel a hungaro-bizarro jegyében készült NERekció nevű, (bel)politikai, történelmi, valamint irodalmi szereplőket felvonultató, jellemzően aktuális politikai/társadalmi események által ihletett szatírákat és weird történeteket tartalmazó kötete után egy újabb gyűjteménnyel jelentkezett. Az ingyenesen hozzáférhető kötetében ezúttal 33 történet kapott helyet közel 130 oldalon, amelyeket az utóbbi két-három év terméséből szemezgetve gyűjtött össze nekünk.

Egész jól indul ez a nap: egy őslénykutató speciális, dagadó műszerével stegosaurus-koponyára bukkan a feleséged ánuszában; az otthoni kúszó filodendron totál beléd zúg és megtanulja, hogyan kell kiverni neked; később pedig a buszmegállóban egy férfi szép összeget ígér, ha eladod neki az egyik mellbimbódat. De aztán persze minden hamar rosszra fordul: egy derékon felül kedves, molett nő, ám derékon alul heroinista Lugosi Béla sellő kipurcan, naná, hogy pont a te szőnyegeden; egy, a vaginájából forró viaszt köpködő prostituált az életedre tör; és végül még Istent, igen, magát a Mindenhatót is sikerül kinyírnod egy fojtogatós szexjáték közben.

A legegyszerűbb és/vagy legprofánabb módon az írásokat két részre tudnám osztani: amiben szerepet kap a seggnyilás fenék, és amiben nem; megsúgom, hogy az első kategóriából tartalmaz többet. Viccet félretéve, tényleg iszonyatosan sűrű és tömény (főleg altájékon honos) weird elemekkel operáló bizarr és groteszk sztorikat kaphatunk, határtalan szürrealitással spékelve az élet szinte minden területéről.

Akad itt AVON tanácsadónő kentaur és Lugosi Béla-sellő, székletben felfedezett egyiptomi piramisok, befelé nőtt pénisz, prosztata-jeti, filodendron által elkövetett kézimunka, seggtörlő applikáció, sarokreszelékből összegyűrt HR dolgozó, térdkalács cici, óvszerben landolt földönkívüliek, bélhang-előadóművész, használt tinilány bugyi-automata, seggbáb János vitéz, torokondó diktátor, origami prostik és indigó stricijük, kaparós punci, csecsemődrón, seggkonvertáló… és még sorolhatnám vagy estig.

Aki olvasott már bármit Komor Zolitól, azt nagyjából tudja, mire számíthat, de egy-két helyen talán még őket is meglepheti, merthogy a kötetben szereplő néhány írás még az ő bizarro-mércéjével mérve is egészen durván – mondhatni progresszív módon – überbrutálkáosz. Mikor már azt hiszed, hogy ennél elképzelhetetlenebb, elborultabb, és elmeroggyantabb nem lehet, még egyet csavar a történeten, és olyan irányba viszi, hogy ha az agyad eddig nem tette volna, most garantáltan becsomagolja még megmaradt kapacitását, és éves szabadságot vesz ki, haha! (Hogy csak pár példát említsek: Porszívó kasztráló; Análoszaurusz Szex; A heregolyó lekakáló, szar-teleportáló széklet-illuminátus; Cici-meki, mellbimbó-krumpli és seggbáb-János vitéz; Anyukámmal diskuráltam a főzött krémes süteményekről a feleségem p*náján keresztül.)

Ez utóbbi talán az aktuális gyűjtemény egyetlen hibája, már ha negatívumnak lehetne ezt nevezni. Vagyis egy kissé tömény – még egy ilyen sokat próbált hardcore-olvasónak is, mint én -, ezért csak apróbb adagokban fogyasztható. Hatását viszont még úgy is bőven kifejti, szóval ha „nevetve hányás” üzemmódban szeretnél szórakozni, szerezd be mielőbb ezt az új cuccot!

Értékelés: 10/10

eyescream

Be the first to comment on "Komor Zoltán – Kaparós punci és mellbimbós kólaautomata (2020)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.