Black Aether: A Mítosz elszabadul!

Hosszú-hosszú kihagyás után újra visszatért hazánk egyetlen amatőr weird ponyvamagazinja! A 128 oldalasra rúgó aktuális kiadvány (#7) gerincét ezúttal A Mítosz elszabadul című pályázat díjnyertes írásai alkotják, melyekben közös pont, hogy a szerzők szabadon értelmezik a lovecraft-i életművet. Ezen okból kifolyólag pedig igencsak széles palettán mozognak.

A The Black Aether magazin hetedik lapszámában A Mítosz elszabadul névre hallgató pályázatra beérkezett írások legjobbjait olvashatunk. A francia forradalom korában tevékenykedő vándormutatványosok földöntúli illúziókkal sokkolják a közönséget. A Pilis földalatti járataiból egy régen letűnt korba érkezik egyetemista főhősünk. A természetbe menekülő filozófus olyasmit fedez fel, amitől lassanként megőrül. A fiatal ügyvédjelöltet nem hétköznapi denevérek rabolják el.

Kalózok erednek a druidák kincsének nyomába. Egy meggyilkolt újságírónő szelleme tudtán kívül okkult tudáshoz segít egy nem éppen jó dolgokért lelkesedő szektát. Továbbá megismerkedhetünk az Unaussprechlichen Kulten című okkult kiadvány szerzőjének, Friedrich von Junzt-nak a kalandos életútjával, és nem kevésbé kultikus munkásságával, de d’Erlette gróf Cultes des Goules című ugyancsak rettegett grimoárja szintén előkerül!

Ahogy látjátok, a Black Aether magazin aktuális számában ismét csak elég színes a felhozatal. Aki pedig eme kis szösszenet alapján úgy gondolja, hogy megrendelné, az ne habozzon, ITT megteheti! 

További információ: 

The Black Aether

Dunwich Market

Be the first to comment on "Black Aether: A Mítosz elszabadul!"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.