Re-penetrator (2004)

repenetrator_thumbBármily hihetetlennek tűnik is, de H.P. Lovecraft feltámasztós története sem kerülhette el a felnőttfilmes adaptációt, haha! Így esett, hogy Herbert West és a zöld folyadék jellegzetes momentumait ezúttal ruhák nélkül, nyögésekkel tarkítva adják elő.


Őrült tudósunk, Dr. Breast elméjét csak nem hagyja nyugodni a halál gondolata, ezért egy vaginán keresztül a testbe juttatott zöld folyadékkal hamar feltámaszt egy sztrip-táncosnőt. Ugyan a túlvilágról visszatért leányzó beszélni még nem tud, de egyből orális örömökben részesíti a perverz tudóst, aki később a lehető legtöbb szexuális interakciót hozza ki a helyzetből. Arra pedig még ő sem gondol, hogy a kielégülése utáni pillanatokban cafatokra szedi a feltámasztott suna, akinek már megvan vele a saját kis terve…

repenetrator_1
Film elején lévő közjáték kb. annyira idegesítően túljátszott, mint akármelyik „színészkedve” előadott jelenet a pornófilmek elején, utána viszont elég jó kis negyedórás eyecandyben lehet részünk, aminek a végére még egy kis vérbő béltépést is összehoztak az alkotók. Mindenképpen hiánypótló alkotásnak érzem, haha!

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "Re-penetrator (2004)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.