Zombie Driftwood (2010)

driftwood_thumbEgyenesen DVD-re, alacsony költségvetéssel, régi jó olasz szokásként a Karib-szigeteken forgatott, brit zombi horror, sörrel, nácikkal, humorérzék híján rock zenével.


Kajmán-szigetekre utazik romantikázni barátaikhoz egy brit párocska, bár a srác hátsó szándéka elég hamar nyilvánvalóvá válik és veszekedéshez vezet. Az October File zenekar hű bér(let)eseként csak egy jót akar pogózni, ami mint tudjuk nem egy tánc, így a szambázni vágyó barátnő maximum a tányérján szalszázik. A közelben lévő Bermuda-háromszögön áthaladva a komplett Queen Mary bezombul, és jobb híján pont ide a Seychelle-szigetekre úszik ki a teljes zombiuszadékhulladék. A több hétig (vagy csak egy éjszakáig, nem tudni, a filmből nem derül ki egyértelműen) tartó zombi hentelés természetesen újra összehozza a szerelmeseket. Jujj, ez spoiler volt!

driftwood01
Sűrűn szakítják meg híradó bejátszásokkal a történéseket. Ezek sajnos tök fölöslegesnek bizonyulnak, mert rohadtul nem viccesek, pedig annnnnyira ütősnek gondolták. Bakelittel zombit ölni, meg nem túl kreatív Shaun! A zombik kommunikálnak, ezt már-már kreatívnak, a járt út, a klisék bátor elhagyásának is mondhatnám, de igazából ezekkel a részekkel csak még jobban felhívja a forgatókönyv teljes hiányára a figyelmet.

driftwood02
Persze angolok vagyunk, úgyhogy az élőhulla elkábításának egyik legjobb módja a tehéntőgy furulya, amit a skótok dudának hívnak. Ennél a résznél még mosolyogtam is, bár ez is erőltetett volt, és pont 6 perccel spilázták túl.

driftwood03
Nincs benne jó nő (sőt mindenidők legrosszabb imitált szexének lehet tanúja, aki végig szenved 65 percet), gyenge a gore, humor nix, az October File pedig hallottként is túl élénken hörög.

Értékelés: 1/10

Miskei

1 Comment on "Zombie Driftwood (2010)"

  1. kurva unalmas és rossz, múlt héten láttam, de inkább csak bele-beletekergettem 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.