~ Zenés közjáték 8 ~

applause_8

Legújabb kis összeállításunkból sem hiányozhatnak az olyan klasszikus horror-karakterek, mint a kísértetek, vámpírok, élőhalottak vagy éppen a különféle re-animálódott szörnyek, de fekete mágia tárgyköre szintúgy fellelhető, akárcsak a szemkinyomás művészete!  

IRON REAGEN – EYEBALL GORE

Szerintem nem kell sokat gondolkodnunk azon, hogy lendületes crossover/thrash dalunk alatt vajon a testünk mely kényes pontját vetik alá különféle, brutálisabbnál-brutálisabb kivégzési módszereknek, haha!

 

LOVE AUTOMATIC – NIGHTMARE

Ebben a kedves kis clay-animation videóban egy csapat paranormális szakember érkezik a kísértet járta kúriába, hogy aztán egy vérbő trancsírozás vegye kezdetét…

 

CANNIBAL CORPSE – KILL OR BECOME

Brutálisan technikás death-metál zúzás alá mi is mehetne jobban, mint a fekete-fehérben montázsolt élőhalottak inváziója. És ahol zombik vannak, ott a láncfűrészes sem maradhat sokáig a kerti fészerben…

 

DOWN – CONJURE

Temető, égő pentagram, hullaház, ouija-tábla, csontvázak, és persze a feláldozható ártatlanok kispriccelő vére – ezeket a fekete mágiába hajló kellékeket mind-mind tartalmazza Phil Anselmo és southern/sludge brigádjának legújabb audiovizuális produkciója.

 

KING DIAMOND  – WELCOME HOME

Otthon, édes otthon! De vajon akkor is hasonlóképpen érzünk-e, ha szellemgitárosokkal és egyéb elfajzott földöntúli jelenségekkel kell megosztanunk meghitt hajlékunkat?!

 

MASSACRE – BACK FROM BEYONDB

Valahol, egy isten hát mögötti sivatagi bárban, egy death-metál koncert közepén egyszer csak vámpírrá változik a személyzet, és elkezdi kiirtani a közönségét á lá From Dusk Till Dawn. De mivel a banda hamar kapcsol, a semmiből megidézett bazinagy sárkánygyík egyenként teszi el láb alól a vérszívókat.

 

 LORDI – WOULD YOU LOVE A MONSTERMAN

Zárásként pedig a finn hardrock csapat segítségével közvetlen közelről követhetjük végig, amint egy halottnak hitt szörny újra feléled a prosectura falai között…

eyescream

1 Comment on "~ Zenés közjáték 8 ~"

  1. A Lordinak szinte mindegyik klipje horror tematikájú, nekem a kedvencem a legutóbbi zombi filmes “The Riff”. De Rob Zombie, vagy a Cradle Of Filth klipjei is tele vannak horrorral.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.