~ Zenés közjáték 9 ~

applause_9Legutóbb tavasszal jelentkeztünk, így ideje volt már újra egy muzikális kis szünetet tartani. Bárhogy is próbáltam válogatni a bizarr, groteszk és rémisztő kép világgal ellátott zenés videók közül, a mostani adag nagyjából fele tartalmaz csak megszokott horrorkodást, a többi inkább a jópofa trash-fárasztásból került ki, haha!

 

WHITECHAPEL – LET ME BURN

Kezdésként álljon itt ez a halálmetálos kínzás, melyben nem kell sokáig várnunk, hogy előkerüljenek olyan barkácsszerszámok, mint a harapófogó, fúrógép vagy éppen a fűrészpenge…

 

MUNICIPAL WASTE – HEADBANGER FACE RIP

Ha azt a szöveget látod a bevezetőben, hogy Lloyd Kaufman és Michale Herz presents, remélem sejted, hogy mivel lesz dolgod! Ezúttal annyi a különbség, hogy tromaville-i trash-klasszikusok (Toxic Avenger, Nuke ’em High, Sgt. Kabukiman) mellé jófajta crossover thrash muzsikát is mellékeltek a srácok – tudják, mitől döglik a légy, haha!

 

OBITUARY – VIOLENCE

Élvezetes death-metálos road-movie sárkánnyal, élőhalottakkal, valamint Godzillával (és még egy csomó cool baromsággal), Gróf Balázs frenetikus animációjában szervírozva, fuckyeaH!

 

KAKORANGER – ATTACK OF THE MONSTER

Egy teljes ismeretlenségbe burkolózó orosz prog-metál banda elmeháborodott szösszenete, melyben mindenféle koncepciót nélkülöző, furutisztikus sufni-tunning robotok meg turkálós-jelmezes WTF-szörnyek csapnak össze. Turkish Star Wars és Super-Inframan rajongóknak kötelező darab, amúgy pedig PRICELESS!!

 

INSANE CLOWN POSSE – NIGHT OF THE CHAINSAW

Nem szeretnék senkit se befolyásolni, de szerintem egy csuklyás idegentől nem érdemes drogot venni, mert hátha a kapszulát bevéve mindenkit zombinak fogsz nézni, és agyatlanul elkezded irtani őket egy láncfűrésszel… de végül is, te tudod.

 

Тони Раут x Ivan Reys – Бал вампиров

Freddy, Jason, Ghostface, valamint egy sajátosan értelmezett Joker (?) gizdáskodik össze-vissza az élet érelméről. Ugyan orosz szövegelésükből egy kukkot se érteni, a dallam viszont egészen fülbemászóra sikerült!

GUNSHOP – TECH NOIR

Levezetésként pedig egy olyan frenetikus hangulatú videót szeretnék prezentálni, amelyben a gyurma-animációiról méltán híres Lee Hardcastle közreműködésével együtt szerepel Robocop, Rocky, Jason, Pinhead, Leatherface, He-Man és az Alien – avagy mondjam azt, hogy ifjúkorunk lexebb vhs-élményei, haha?!

eyescream

Be the first to comment on "~ Zenés közjáték 9 ~"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.