ParaNoir Pub – Halloween buli, élménybeszámoló

pr_thumBudapest új horrorkocsmája természetesen nem hagyhatta ki a Halloween stílusos megünneplését október 31-én, melyre szerkesztőségünk is meghívást kapott. Egy biztos, a buli sokáig emlékezetes marad. Az este során részt vettünk a jelmezverseny bíráskodásában és egy horrorkvízt is hoztunk a vendégeknek (aki kimaradt, sajnálhatja, de hamarosan bepótolhatja!) – és természetesen a mi torkunk sem maradt szárazon. Stílszerűen – TÖK jó este volt, fogadjátok szeretettel az élménybeszámolónkat!

Szerkesztőségünk két tagja este 20:00-ra érkezett a Hársfa utca 41. szám alatti ParaNoir Pubba barátokkal kiegészülve – ha nem lett volna asztal félretéve a nevünkre, bizony le is maradtunk volna a buliról, mivel már kora este teltházas volt az egyébként nem éppen kis területű szórakozóhely. A halloweeni hangulatot poénos díszítések és természetesen tökök színesítették, megadva az alaphangot az estéhez. A pub italkedvezményekkel segítette a vendégeknek az alapozást, amiből természetesen mi sem maradtunk ki!

parai1

Már belépéskor feltűnt egy ötletes jelmezű Joker-maszkos lány, pár külföldről hazánkba érkezett, lila parókával kiöltözött hölgy, de az este folyamán találkoztunk zombival, mexikói-banda-sminkes lánnyal, magával Jasonnel – és mi is vittünk magunkkal két boszorkányt!

para5

22 órakor elérkezett az idő a horrorkvízre, és  a 10+1 kérdéses vetélkedőben minden asztal részt is vett. Legnagyobb meglepetésünkre/örömünkre akadt 1 telitalálatos szelvény, stílszerűen 10 Burn Shottal gazdagodott az a társaság, amelyik hibátlan válaszokat adott. De nem csak ők értek el remek eredményt, volt nem is egy társaság, aki csak 1-2 kérdésben tippelt rosszul! Ha kíváncsiak vagytok a quizre, a Facebook magazinunkon a post alatt tesztelhetitek a tudásotokat.

A játék eredményhirdetését követően a jelmezverseny nyerteseit is megszavaztuk a ParaNoir tulajdonosával, Robival összhangban.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Aki kihagyta a bulit, sajnálhatja, de ezen a héten pénteken – Péntek 13 ! – pótolhatja, és mi is ott leszünk!

pn10(további információhoz a Péntek 13 buliról a képre kattintva juthattok)

Fixxer&Varin

További információ:

https://www.facebook.com/ParaNoir-Pub-1659893400964211/timeline/

 

Be the first to comment on "ParaNoir Pub – Halloween buli, élménybeszámoló"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.