Lust for Dracula (2004)

lustford_thumbEgy újabb Seduction Cinema alkotás következik, melyben az alkotók Bram Stoker történetét adaptálták mezítelen testek hathatós közreműködésével – ugye, milyen eredeti?! És, hogy bizonyítsák a tézist, miszerint a leszbikus filmeknél is népszerűbbek a leszbikus vámpíros filmek, produkciójukban – Dracula ide, Van Helsing oda – egyetlen hímnemű egyed sem kapott helyet!

A történet szerint a fiatal Mina ugyan hozzáment szerelméhez, Jonathan Harker-hez – aki ugye nőnemű -, így aztán akármennyire vágyik rá, sajnos nem lehet gyereke. Helyette különféle leszbikus látomások gyötrik éjjel-nappal – apró mellű vámpírcsajok masztiznak meg smárolnak – egészen addig, amíg meg nem látogatja őt házában a félelmetes Dracula, akit (szerintem kitaláljátok) megint csak egy hölgy személyesít meg.

lustford_1Megharapja, ettől kezdve pedig Mina boldog lesz. Ámde, hogy legyen valami konfrontáció, jön a testvére, Van Helsing (miért pont ő ne lenne suna?!), akinek feltett szándéka, hogy megölje a vámpírt…

lustford_2A produkció csapnivalóra színvonala okán (nulla cselekmény, béna játék, erőltetett jelenetek stb.) lehetne egy poénos, de attól még szórakoztató erotikus-trash moziként tekinteni rá, viszont a szexinek szánt jelenetek (néhány kivételtől eltekintve) megint csak eléggé satnyának bizonyultak. Néhány csöcs meg hempergés kevés, pár deci művérről nem is beszélve, szóval Hagyjuk-a-fenébe-kategória.

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Lust for Dracula (2004)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.