Nightmare on Elmo’s Street (2015)

elmo_thumbKedves Olvasó! Most, hogy a napokban én már végigszenvedtem megcsodáltam, NEKED AZTÁN VÉGKÉPP NEM KELL MEGNÉZNED Bill Zebub két órásra nyújtott, mindenféle szempontból teljesen vállalhatatlan produkcióját, amiben bármilyen következetesség nélkül összegányolt, random metállal aláfestett jelenetek során különféle szerencsétlenül kinéző plüssbábok próbálnak aktust létrehozni nem éppen szégyenlős természetű lányokkal.

A „filmnek” konzisztens története gyakorlatilag nem létezik, csak amit már elmondtam: vagyis életükben először kamera előtt álló (egyre ruhátlanabb) lányok (rém)álmodnak mindenféle szexuális túlfűtött bábokkal, mi pedig ezeket követhetjük nyomon, kvázi videóklipes szekvenciákra bontva.

elmo_2Tehát még egyszer, csak hogy ízlelgessük a fergeteges szituációt: elég ordenárén kinéző, félpucér tetovált csajok bugyuta párbeszéd között véletlenszerűen választott metálos zenére enyelegnek röhejesen kinéző plüssbábokkal, miközben szörnyen kivitelezett montázsszerű események és iszonyatosan gyatra lassított felvételek peregnek. Megvan?!

elmo_4Gyakorlatilag mindenféle hozzáértés hiányzik ebből a produkcióból, amitől egy film megkülönböztethető lesz egy részegen elkövetett, elsőre vagánynak tűnő, persze értékelhetetlen, full-amatőr házi videótól. Színészek, forgatókönyv, operatőri munka vagy vágások – egyik sem tűnik fel, hogy lenne. Helyette viszont kapunk szőrös puncit nyaló óriásmedvét (igény szerint behelyettesíthető egy gyalázatos Breki Béka másolattal), keresztre feszített plüss Jézust, akit Isten Báránya cidáz le büntetésből, és még egy vagon hasonló nonszensz baromságot. Csak azért kap pontot tőlem, mert ilyen tényleg létezik, nem én találtam ki, és ráadásul két órán át tart!!

elmo_3Btw, az megvan, hogy a plüssbábos-trash enyhén nem létező alkategóriában Peter Jackson (igen, a Braindead-es, King Kong-os, Gyűrűk Urásról van szó!) 1989-ben letette az alapot a Meet The Feebles c. agybeteg fekete humorú musical-komédiájával?! Azt viszont rohadtul érdemes megnézni, mert tényleg zsibbadsz utána, wehehe!!

 Értékelés: 2/10

eyescream

Be the first to comment on "Nightmare on Elmo’s Street (2015)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.