Jurassic Prey (2015)

jprey_thumbHa nem unjátok még a vállalhatatlanul megjelenített dinoszauruszokkal teli mozikat, akkor itt egy újabb botrányosan olcsó produkció annak a Mark Poloniának a rendezésében, aki már bizonyította tehetségét a Bigfoot vs zombies c. orbitális hulladékban. Alkoholt és egyéb tudatmódosítókat elővenni, mert elég kemény menet lesz!

Szereplőink egy elcseszett bankrablás után vidékre menekülnek az őket üldöző zsernyákok elől, de egy bányarobbanás után a föld alól előkerülő tyrex keresztülhúzza a számításaikat. Frenetikus a forgatókönyv, nem?!

jprey-2Nos, miben is lehet részünk ebben a nem egészen másfél órás rettenetben?! Nézői szimpátiát egyértelműen taszító (minimális színészi kvalitásokkal sem rendelkező) szereplők, irtózatosan gagyi dinoszaurusz-megjelenítés, továbbá borzalmas trükkök és még ócskább effektek, de ami engem igazán kiborított, azok a borzalmasan disszonáns aláfestő zenék.

jprey-1Lehet, hogy humorosan kéne felfognom az egészet – mert ilyet ugye komolyan venni szinte lehetetlen -, de egyszerűen annyira mocsokszar, hogy arra szavakat nem találni. Egy kis easter egg a végére annak, aki esetleg ismerné az említett Bigfoot vs zombies c. rettenetet, ugyanis szinte majdnem az összes szereplő ugyanaz…

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Jurassic Prey (2015)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.