Raiders of the Lost Shark (2015)

lostshark_thumbÚgy tűnik, mégsem kell megvárni a Sky Sharks című, krónikus elmebetegségben szenvedő produkciót, ugyanis az égben szárnyaló cápák frenetikus koncepciója már előbb elérte a filmesek fantáziáját – és most még csak nem is a feltehetőleg nagyrészt az űrben játszódó negyedik Sharknado epizódról beszélek, hanem erről az Indiana Jones címet kimaxoló igénytelen marhaságról!

Fiataljaink (némi tiltás ellenére) hajókázni indulnak, és amíg meg nem támadja őket a fehér köpenyes őrült tudós szupertitkos kísérletéből elszabadult fenevad, addig pedig unaloműzésből random embereket ragad el – akár a vízben vannak, akár a parton. Később pedig meg már egyenesen repül az égen, de nem akarok lelőni minden bizarr dolgot…

lostshark_2Filmünk nem áll másból, mint irritálóan béna szereplők által előadott bugyuta dialógusok közé ékelt, hasonlóan borzasztó minőségű véletlenszerű elhalálozások, melyekben ráadásul az elkövető szörnyűségesen átváltoztatott fenevadat csak éppen hogy pár másodpercre villantják be.

lostshark-1Pedig simán el tudnám viselni hosszabb időre is, hiszen olyan vállalhatatlanul bénán animálták meg, hogy arra szavak nincsenek! Ahogy pedig a film végén pedig egy feldobott petárdával (bombával?) ölik meg a felhők között szárnyaló ragadozót, szintén kimeríti a bűnös élvezet kategóriáját, haha!

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Raiders of the Lost Shark (2015)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.