Blood Orgy At Beaver Lake (2012)

bloodorgy_thumbA Troma jóvoltából szerkesztőségünk újabb ínycsiklandozó független filmes produkciókat vehetett górcső alá – amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Többek között így landolt nálam Mike C. Hartman (Chubbies) and Frank J. Levanduski (Wolf Man Mac’s Chiller Drive In) közös produkciója, melyben egy kísérleti kemikáliától megállíthatatlan szex-zombivá váló redneckek terrorizálják a Hód-tó közelében piknikező fiatalokat!

Filmünk elején részletes figyelmeztetőt kapunk – egy mentálisan instabil, leszíjazott egyénnel a háttérben -, majd egy animált intrót követően belecsapunk a lecsóba. Egy garázslaborban olyan csodaszert fejlesztettek ki, amelytől az ember egy bloodorgy2agresszíven támadó, mindenki megrépázó szex-zombivá változik. Ezt a különleges löttyöt két, fekete ruhás, titokzatos hölgyemény kaparintja meg, akik – miután megölték, feldarabolták és savban feloldották a fehér köpenyeseket -, a megbízójukra fittyen hányva, magukkal viszik a hordónyi kemikáliát, de útközben szerencsésen elvesztik.

Az anyagot aztán két redneck találja meg, akik az erdőben illegálisan szeszt főznek, és miután belekeverik a cefrébe, hazamennek megmutatni a kotyvalékot a mutterjuknak. Miközben szerencsétlen lányok mindent tűvé tesznek a hordó után, szexzombi vált hőseink elkezdik zaklatni a Hód-tó közelében piknikező fiatalokat, akiket vagy megölnek vagy megrépáznak, esetleg mindkettőt ebben a sorrendben, haha!bloodyorgy3

Letagadhatatlanul beteg Troma agymenésnek lehetünk tanúi, amennyiben beszerezzük ezt az alig egy órás játékidővel bíró produkciót! Ízléstelen szituációk garmadája, durván erőszakos jelenetek, premier plánba lógatott csöcsök, no meg Lloyd Kauffman cameója – szóval minden, ami kicsit is jellemző a legendás független filmes vállalat szellemiségére. Az alacsony költségvetés jegyében CGI-t is csak akkor láthatunk, ha valakire véletlenül rálőnek, de a zombi is kizárólag az arcára festett zöld festéktől válik azzá. Szóval csak a szokásos.

Bár az alapszituáció ezúttal kísértetiesen hasonlít a Redneck Zombies c. klasszikusukra – ismeretlen vegyi anyagot tartalmazó hordót megtaláló hillbilly egyedek bezombulnak, és lehentelik a környezetükben élőket -, de semmi vész, mebloodyorgy4rt a szexuális töltetű koncepció egy sor hülyébbnél-hülyébb újdonságot hordoz magában. Mint például a kacsás pornómagazinra (QUACK WHORE) recskázó tökkelütöttek, félig rágott csirkecombbal, illetve a fúró végére szerelt bránerrel maszturbáló hájas mutter, bugyival elkövetett biztonságos aktus, de nekem mégis az emberméretűre mutálódott, álló farkú hód égett bele a retinámba, nem mellesleg a film csúcspontját képezve!

A meglehetősen rövid játékidőt tovább kurtítják a film elején lévő apróbb szekvenciák, ilyen például a narrátor figyelmeztetése, vagy Lloyd Kaufman riporterként való szerepeltetése, de találhatunk még a Tromától szokatlan, események közé ékelt rajzfilmes megvalósítást, illetve a fiatalok tripjét bemutató zenés egyveleget is. Ezzel szemben az igazán véres, és brutális részek aránya mintha egy kicsit vissza lett volna fogva – legalábbis én úgy láttam. Viszont krónikus Troma-fogyasztóknak minden bizonnyal fenséges lakomának ígérkezik, haha!

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "Blood Orgy At Beaver Lake (2012)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.