Night of Something Strange (2016)

noss_thumbHa elkészült volna az Alien Tampon című marhaság – és nem csak egy háromperces trailer keretében szabadul a világra – valószínűleg hasonló brutális baromság kerekedett volna ki belőle, mint ez. De mindegy is, mert Jonathan Straiton brutálisan gusztustalan, altesti poénokkal teletömött bizarr és  groteszk horror-komédiája mindenért kárpótol minket. Már aki lesz elég bátor, és rajtam kívül végig nézi ezt a szexőrült zombik ocsmányságaival teletömött produkciót, haha!

Az egész történet egy nekrofil aktussal kezdődik, amikor is kanos takarító fazonunk elkap valami kórságot – amit aztán előbb ráaggat a feleségére, majd egy potya fuvar segítségével a helyi postásra, az meg a benzinkutas eladónőre és így tovább – , tavaszi szünetre induló tinédzser hőseink körébe viszont az említett töltőállomás vécéjének mondhatni helytelen használata révén kerül. Mire a társaság este egy útszéli motelbe ér, a fertőzött leányzó már egészen szarul van, de az említett kompánia (takarító, feleség, postás, benzinkutas) is betámadja az épületet, így az egyre fogyatkozó számú hőseink megpróbálnak minden lehetséges módon túlélni. Persze ez egy kicsit sem lesz könnyű…

noss_5Már a film elején könnyedén kiszúrható, hogy az összes létező szereplő (redneck furgonos duótól a tinédzser hőseinkig bezárólag tényleg mindenki!!) igazából egy jellegtelen és semmirekellő anti-karakter, ami eredhet egyrészt a produkció amatőr mivoltából és a casting bénaságából – de én igazából egy direkt húzásra tippelek, ami előrevetíti, hogy ezt a mozit bizony kurvára NEM KELL KOMOLYAN VENNI! Mert egész egyszerűen annyira beteg és gusztustalan, hogy nem is lehet!

noss_2Hogy miről beszélek?! Van itt méh-kitépés és a szerv jó étvággyal való elfogyasztása, arcba vizelés és tréfaként egy alvó haver fejbe fosása, különféle maszturbációs műveletek (hol kisebb, hol nagyobb sikerrel), punciból kieresztett mérges gáz, indokolatlan petefészek eltávolítás és gigantikus ejakuláció, méretes pénisz-kitüremkedés, véres tampon leszopogatása, fogakkal rendelkező muffból kilövellő polipcsáp… és még folytathatnám a sort. Szóval szerintem lesz, akinek még így is sem bírja a gyomra, pedig a film tele van csetlő-botló hőseink ordanáré baromságaival (pl. kanos csávó nem veszi észre, és véletlenül a sötétben megdugja dagadt haverját, aztán az aktus után jól összeragadnak), amik szintén viszik a prímet.

noss_4Ami viszont a már-már trash-szintű produkció legizgalmasabb része, az egyértelműen a forgatókönyv. Teljesen kiszámíthatatlan. Előre totálisan megjósolhatatlan dolgok követik egymást, és mikor már azt hisszük, hogy oké, vége van, következik a lezárás, beleraknak olyan szituációkat, hogy csak lessünk. Film végén lévő dupla-csattanónál én például csak lestem.

noss_1Már ezelőtt is próbálkoztak a szex-vírust terjesztő kanos zombik koncepciójával (pl. Lust of the Dead), és az ocsmány szex-horrorok fajtájával is bőven találkozhatott az, aki lemerészkedik a mély-internet bugyraiba, de örömmel jelenthetem Jonathan Straiton produkciója méltán képviselheti az új idők gusztustalansági csúcsát. És mint ilyen, természetesen MEG KELL NÉZNI!

Értékelés: 7/10

eyescream

imdb-share-logoyoutube-logo

Be the first to comment on "Night of Something Strange (2016)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.