Naked Zombie Girl (2014)

Rickey Bird Jr. közösségi finanszírozás segítségével készült rövidfilmje egy ízig-vérig bűnös szórakozás, amelyben egy szemrevaló fiatal meztelen csajszi gyilkolja a zombikat láncfűrészével. Grindhouse-fanok tehát felköthetik a gatyát, mert egy frenetikus félóra következik!

Főszereplőnk, a prostituáltként dolgozó Barbara, barátaival – Jill, és az éppen zombivá válás küszöbén álló Tony kettősével – egy Cadillacben menekül az élőhalottak serege elől, mikor a járgány lerobban. Tony a könnyebbik megoldást választja (főbe lövi magát), Jill-t pedig zombik húzzák ki a kocsiból. Miután Barbaráról is letépik a ruhát, a közelben talál egy faházat, ahonnét a se perc alól előkerül a láncfűrészes, és megindul a meztelen csaj eszeveszett zombi mészárlása…

Hibátlan produkció – már ha valaki szereti a filmvilág mostohagyerekeként emlegetett grindhouse műfajt, haha! Egy szál semmiben rohangáló, Zooey Deschanel-re hajazó hölgyemény, akit olykor csak véres láncfűrésze takar, baromira eltalált maszkok, és helyenként fröcsögő CGI-vér – na meg persze a képi világ kihagyhatatlan grindhouse-filterezése: hiányzó hangsáv vagy éppen elmosódó kockák, ez mind-mind hozzátartozó coolság!

Egyébiránt a forgatókönyv vagy színészi alakítás pedig mellékes, hiszen ez az egész nem erről szól; viszont a zsigeri szórakozás így is kimaxolva!

Értékelés: 10/10

eyescream

Be the first to comment on "Naked Zombie Girl (2014)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.