Triassic Hunt (2021)

Filmünk nem egyéb kíván lenni, mint a Jurassic World: Fallen Kingdom Asylum-os változatának, a 2018-ben készült minősíthetetlen Triassic Worldnek az egyenesági folytatása. Szupertitkos kísérletből származó brutálisan okos dinoszauruszok tehát ismét visszatérnek, vagyis pontosabban megint megszöknek, hogy az igénytelenségre vágyó nézőközönség jókat szórakozhasson a bűnös élvezet jegyében.

Egy költöztetésre alkalmas kocsiba pakolt kísérleti dinoszaurusz (sőt, rögtön kettő!) egy érthetetlen manőver következtében megszökik. Miután a sofőr egyetlen pisztolyával nem ér célt, így nemsokára előkerül az állat begyűjtésére riasztott osztag. Egy szegényesen berendezett raktárépületben próbálják meg elkapni a genetikai kísérletként született dinókat, akik olyan okosak, hogy néha tűzlépcsőket másznak vagy halottnak tettetik magukat – múltbeli képsorokban pedig láthatjuk, hogy orrukkal gombokat nyomogatnak, így nyitják ki a ketreceket társaik számára. Szóval meg kell erőltetniük magukat, hogy túljárjanak a lények eszén, nekünk pedig, hogy egyáltalán végig tudjuk nézni ezt a baromságot.

Ez a Michael Paré nevével fémjelzett, Gerald Rascionato (Open Water 3: Cage Dive) által rendezett Asylum-produkció szinte teljesen ugyanolyan, mint az összes többi low budget CGI-dinós hulladékuk: pocsék szereplők, röhejes forgatókönyv és béna kreatúrák. Vagyis maximálisan gagyi. Azzal, hogy néha fekete-fehérben bevágják az előzmények-filmnek számító Triassic World néhány jelenetét, még nem lesz valami különleges. Se azzal, hogy botrányos szereplőgárdájukat a fiatalon szépséges, mára azonban az idő vasfogai által jócskán megrágott Linnea Quigley (Démonok éjszakája, Az élőhalottak visszatérnek, Creepozoids, Pumpkinhead 2) színésznővel dobják fel.

Így tehát maradnak a támadáskor fogínyüket vicsorogva felhúzó, többségében logikátlanul és/vagy teleportálással közlekedő  CGI-lények, valamint azok a nézők, akik még nem untak bele ilyen ezredszer lerágott hiperolcsó és unalmas dinós marhaságok megtekintésébe.

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Triassic Hunt (2021)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.