A Comic Con 2024-en érkezik a Bloodlust – Ébredés második, bővített kiadása!

bloodlustKözeleg az Ébredés… A 2024.05.18-19-én megrendezésre kerülő Budapest Comic Con 2024-en, jelenik meg Kozmajer Viktor és Fábián Péter cyberpunk-fantasy képregénysorozata Ébredés című részének második, javított és bővített kiadása.

A Bloodlust 1. száma ezúttal bővített oldalszámmal, 32 színes oldalon jelenik majd meg, 4 oldalnyi extra tartalommal és egy vadonatúj, wraparound borítóval, a megszokott current size méretben.

Ízelítő a képregényből

„A jövő… sokan máshogy képzelték el. Hófehérnek, sterilnek és biztonságosnak, mely jobban hasonlít egy robotizált mennyországra, mintsem a valóságra. Hogy mi a valóság? Ez itt… Crywen.
Napjaink legnagyobb városa, mely inkább már egy fallal körbevett országra hasonlít. Városállam, ahová az emberiség naiv módon akarta bezárni kultúráját, civilizációját és önnön magát, hogy soha többé ne lássa, mit tett a világgal a 2019-es Nagy Katasztrófa.”
 
bloodlust
 
Bloodlust 1. – Ébredés második, bővített kiadásának tartalma:
  • 32 színes oldal, 4 oldalnyi extra tartalommal az eredeti 28 oldalas kiadáshoz képest,
  • vadonatúj wraparound borítóval,
  • javított és az új képregényeinkhez igazodó beírással, egy újabb kör korrektúrával, valamint kisebb grafikai javításokkal,
  • 3 extra oldallal a Bloodlust 1. számához köthető világbemutató leírással (A Nagy Katasztrófa és Crywen alapítása / Houndsville, a „Bűn Negyed”), mindezt egy vadonatúj és összefüggő cryweni utcarészlettel illusztrálva,
  • 1 oldal vázlatgaléria a kiadvány korabeli Bloodlust concept artjaival,
  • 1 oldal borítógaléria a képregény borítójának ceruza- és tollrajzaival,
  • mindez egy limitált, 150 példányban megjelenő borítóvariánsban is kapható lesz Romy Adzan Ramlee × Fábián Péter borítógrafikájával, a normál kiadással megegyező beltartalommal.
Megvásárolható közvetlenül a szerzőktől a Budapest Comic Conon, illetve a képregényes rendezvényeken kívül a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c), valamint a fantasmania.hu webshopban, a rendezvényes megjelenés után.
bloodlust

A Comic Con szombati napján további alkotókkal együtt a szerzők részt vesznek majd egy panelbeszélgetésen is a Képregényzóna MKSz Képregény színpadán, amelynek pontos időpontja és címe:
12:45 – 13:30 | Félelem és rettegés: horror Magyarországon – Bloodlust // Zombie Road // Alice

Erről és más fontos, képregényes infókról a kilencedik.hu Budapest Comic Con 2024 összefoglalójában olvashattok bővebben:
https://www.kilencedik.hu/budapest-comic-con-2024-majus-18-19/

Viktor és Péter minden érdeklődőt szeretettel vár 05.18-án és 19-én a Budapest Comic Con 2024-en, a magyar képregényalkotókat felvonultató Comics Artist Alley-n, a Bloodlust Comics standjánál.

További infókat a Bloodlust Comics Facebook– és weboldalán találtok.

Adatlap a képregényhez:
Cím: Bloodlust 1. – Ébredés (második, bővített kiadás)
Szerző(k): Fábián Péter, Kiss András, Kozmajer Viktor
Kiadó: Bloodlust Comics
Ár: a normál 2000 Ft és a limitált pedig 3500 Ft.
Formátum: füzet
Terjedelem: 32 oldal
Megjelenés: 2024.05.18.
Megvásárolható: Közvetlen a szerzőktől, a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c) és a fantasmania.hu webshopban
Online vásárlás: https://webshop.bloodlust.hu
 
moly moly.hu logo

Be the first to comment on "A Comic Con 2024-en érkezik a Bloodlust – Ébredés második, bővített kiadása!"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.