Fasshon heru a.k.a. Horny House of Horror a.k.a. Fashion Hell (2010)

hornyhouse_thumbPár kanos arc beszabadul a Pokoli Masszázs nevű szalonban, ahol a szexuális aktusra felkínált lányok nem éppen azok, amiknek elsőre látszanak. Ugyanis az extázis pillanatában végeznek a vendégekkel, közülük eddig még senki sem élte túl a hancúrt. És mindezt videóra veszik, hogy legyen benne némi perverzió.

Szűz társukat befizetik, mire az egy seggteszt alapján kiválasztja egyiküket, akivel hetyegni szeretne. Fent a szobában az orális élvezetek kellős közepén jól a csaj orra alá fingik, szóval elég gyerekes a tag. Nem sokáig röhöghet roppant jól sikerült csínytevésén, mert a prosti vaginájára rögzített szöges szerkezet letépi a farkát, majd belegyömöszöli a szájába.

hornyhouse_1

Másik arc, másik szoba, másik ribi. Az ői hímtagját egy szamurájkarddal csonkolják. Harmadik társukkal viszont nem történik semmi ilyen tragikus kimenetelű dolog, ugyanis a kurva, aki megölné, inkább lelkizik egy sort, majd segít, hogy társaival mielőbb kiszökjenek erről a halálos helyről. Kijutni persze egy cseppet sem könnyű, így beindul a végső harc a helyiek és a látogatók között…

hornyhouse_2

Nem nagy szám az egész: egy low budget, videóra készült, alig 75 perces szutyokra kell gondolni, minimális szórakoztatási faktorral. A koncepcióból adódóan láthatunk pár fedetlen keblet meg erotikus töltetű vonaglást, levágott hímvesszőkből sincs hiány, aztán akad itt még némi leszbikus show-elem, meg persze az indokolatlanul sok fröcsögő vér sem maradhat ki. Az meg külön vicces, hogy az amúgy sem látszódó nemi szerveket kis fekete körökkel törekszenek kitakarni. Ezenkívül, hogy némi humorosnak vélt részt is abszolváljanak, pár effekt is helyet kapott, bár azok elég gyengusok, főleg a szemkiütés. Egyszer mókának esetleg, ha nincsen éppen más a közelben.

Értékelés: 5/10

eyescream

1 Comment on "Fasshon heru a.k.a. Horny House of Horror a.k.a. Fashion Hell (2010)"

  1. Cikklista frissítve!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.