Zomgies 2 (2011)

zomgies2_thumbHa két horrorfilm között unatkoztok, de nem akartok elszakadni az élőhalottas vonaltól, akkor pont kapóra jöhet nektek ez az Armor Games műhelyéből származó, vidám zombiirtós móka.

 

A játék első részéről sajnos nem tudok nyilatkozni, ugyanis az nekem kimaradt, de azt hiszem nem vesztettem vele túl sokat. Röviden: egy rajzfilmszerű grafikával ellátott, menekülős-lövöldözős cuccról van szó, melyben mi mást, mint cuki zöld élőhalottakat kell irtani.

zomgies2_1

Főhősünk utcákon való sprintelése közben különféle egészségjavító kajákat vehet fel, illetve hordókat robbanthat – ez utóbbi több zombi egyidejű kiiktatására lett kitalálva. Ha mákja van, akkor pedig bepattanhat egy üresen álló kocsiba, és azzal gázolhatja el őket csoportosan. Alapvetően két fegyverrel indul (pisztoly, és petárda), de ahogy ez már csak lenni szokott az ilyen fajta játékoknál, minden pálya után kap egy eggyel jobb fokozatú fegyvert és így tovább. Abszolút nem nehéz, csak kitartás kell hozzá, ugyanis az utcák egy idő után elég egyhangúvá tudnak válni. Mindenesetre a grafika és a zene elég korrekt.

Kipróbálni ITT! lehet

Értékelés: 7/10

eyescream

1 Comment on "Zomgies 2 (2011)"

  1. Cikklista frissítve!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.