~ Zenés közjáték 6 ~

applause33Kedves Rajongók! A következő percekben ismételten csak a nyugalom megzavarására alkalmas képsoroknak, valamint horrorisztikus jeleneteknek lehettek tanúi, amit csak és kizárólag erős idegzetűeknek ajánlok. Tehát Nektek pont ideális lesz…

Aphex Twin – Rubber Johnny

Kezdjük is a sort mindjárt talán a legismertebbel. Chris Cunningham szürreális rövidfilmjében egy tolószékes, eltorzult fejű srácot láthatunk, aki néha meg sem mozdul, néha meg teljesen irracionálisan pörög össze-vissza. Elmebeteg és groteszk montázs alatt hallható elektro pedig szintén megéri a pénzét!

 

Kvelertak – Bloodtorst

Előző összeállításunkban ugyan már egyszer szerepeltek, de a most következő daluk szintén kihagyhatatlan. Most őszintén, ki ne akarna viking lenni – nyakalni a kupa söröket, közben rabolni, fosztogatni, no meg minden útjába kerülő egyén legyilkolni? Ínycsiklandozóan dallamos norvég rock, ami rendesen meghozza az ember vérszomját, muhaha!

 

Dilinger Escape Plan – When I Lost My Bet

Matek-metálosaink legújabb videójában úgy néz ki, békésen megférnek egymás mellett a lágyan aláhulló tollpihék és a kiszakadó emberi belsőségek. Meglehetősen disszonáns és felkavaró képsorok, bár maga a dal sem egy könnyen befogadható fajta.

 

Twisted Sister – Be chrool to your scuel

Glam-rockerek az iskolában – naná, hogy elszabadul a pokol! Szürke arcú zombik emberhúst tépnek, tinédzserek lelik halálukat, de nem is ez a legmaradandóbb, hanem amikor Zed a Rendőrakadémiából tart tanórát a maga utánozhatatlan hanglejtésével, haha!

 

Deep Purple – Vincent Price

Kultikus banda, kultikus horrorikon, egyszerűen priceless! Egy fekete-fehérben készült, inzertekkel támogatott némafilm pereg, melyben természetesen felbukkannak a klasszikus rémalakok…

 

Royal Republic – Full Steam Spacemachine

Mindenre elszánt svéd garázsrockerek és a habzó szájú idegen lények párharcra…

 

Municipal Wate – The Fatal Feast

…és ha már az űrben járunk, akkor ezeknek a gyilkos trashereknek a bélkitépésben végződő ámokfutását sem lehet kihagyni!

eyescream

Be the first to comment on "~ Zenés közjáték 6 ~"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.