Bizarr bazár #1

bzarr

A következőktől fogva igyekszem minden héten (vagy amikor éppen Godzilla miatt nincs áramszünet) bemutatni néhány gyűjthető érdekességet, amire pazarolni lehet a félretett pénzünk. Akciófigurák, babák, törölközők, díszek és minden egyéb is szerepelhet, aminek köze van a horrorhoz vagy az elborultsághoz.

NECA Ultimate Freddy Krueger

Egy nagyon impozáns darabbal indítom a sorozatot, ami nem más, mint a Rémálom az Elm utcában filmek főgonosza, freddy, 7 inches (18 cm) méretben. A kinézetét egy az egyben az első filmből örökölte és a rengeteg mozgathatósági pont számtalan pózt engedélyez a figurának. A csomagoláson feltűnik az eredeti poszter rajz, mely Matthew Peak keze munkáját dicséri és ami nagyszerű háttér lehet a figurának a polcokon. A koszosabb, csúnyább kinézet érdekében többféle festési módszert is alkalmaztak, a koszolás gyakorlatilag az egész figurán látható és nem csupán a színeken segít, de a hangsúlyos vonásokat is erőteljesebbé teszi. A több előny mellé kapunk egy kellemetlen mellékhatást is: nehezen lehet saját lábára állítani a figurát, elkél a talp használata. A másik csalódást keltő dolog pedig, hogy a kiegészítőket – amik pedig szintén sokat dobnak az összképen – képtelen a figura megfogni rendesen. Mindezek ellenére ha valaki statikus figurát szeretne választani, amit nem mozgat állandóan, remek választás lehet. Innen megrendelhető.

Horrified B-Movie Victims Play Set

Külön rettegős áldozat szettet mindenkinek! A tömör műanyagú figurákat kilences dobozos csomagolásban lehetett megvásárolni. Népszerűségük olyannyira elragadott mindenkit, hogy csak a másodlagos piacon lehet hozzájutni. Ennek ellenére ki ne akarna 7 centis sikítozós karaktereket a szobájában? Akár Godzi vagy bármelyik másik nagy monszta köré lehet pózoltatni őket, de önmagukban is állják a sarat.

Air Fresheners: Edgar Allan Poe

Poe-illatú frissítőt eddig keveset szagolhattunk. Ebben az e-boltban most tesznek arról, hogy másképp legyen: karikatúrával ellátott minőségi frissítőt árulnak, melyre Edgar Allan Poe is esküdne, ha … élne. Elvetemültebbeknek akasztóval!

[toyark, houseofmysterioussecrets]

Be the first to comment on "Bizarr bazár #1"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.