CineFurcsaságok #8 – Ron Jeremy a Szellemirtókban

A CineFurcsaságok rovatunk hosszas pihenő után visszatér egy újabb kevéssé ismert történettel! A sorozat nyolcadik cikke ezúttal korunk egyik legismertebb (vagy legalábbis “legméretesebb”) pornószínésze körül forog, és megosztjuk Kedves Olvasóinkkal azt a vicces apróságot, hogy bizony Ron Jeremy a Szellemirtók film első részében szerepelt extraként egy rövid jelenet erejéig.

8. rész: És az megvolt, hogy Ron Jeremy benne volt a Szellemirtókban?

Ron Jeremyre mostanság nehéz napok járnak. A Sündisznó (“Hedgehog”) becenevű pornószínész 2017 óta némileg háttérbe került, miután több nő megvádolta, hogy szexuálisan zaklatta őket (“nem ismeri a nem szót“).
.
Az egyik mostanság történt vád szerint a 2015-ös dallasi szex-expón a (szintén felnőtt filmes) Kendra Sunderland mellét annak beleegyezése nélkül vette a szájába…de többen (ideértve a szintén pornós, bár azóta visszavonult Jennifer Steele) azzal vádolják, hogy megerőszakolta őket. Ez a cikk most nem ezekkel a vádakkal foglalkozik – bár szerkesztőségünk messzemenőkig elítél minden hasonló tettet.
 
A vádak hatására több felnőtt filmes eseményről (ideértve a Pornó-Oscarnak számító AVN díjosztót is) kitiltották és kevesebb lehetőség kap a vásznon is (az utóbbi években már főleg nem a felnőtt iparhoz fűződő filmekben szerepelt). Legutoljára a hírekbe azzal került be, hogy a rajongók segítségét kérte, hogy egy, az édesapja által ültetett fa kivágását meg tudja akadályozni…
De miért is híres Ron, mitől számít a pornó egyik pápájának és legjellegzetesebb alakjának, aki több mint 2000 filmben szerepelt és közel 300 hasonló stílusú alkotást rendezett (összehasonlítás végett a lista második helyezettje John Holmes 384 filmet mutat fel…)?
.
Nos, a Sündisznónak bizony nagy a fullánkja, ugyanis 25 cm-es férfiassággal áldotta (?!) meg a sors.
Olyannyira jellegzetes eme pénisz, hogy saját horrorfilmet is kapott: a One Eyed Monster-ben a neves farok önálló életre kel és pornószínészeket gyilkol (a morbid sztori ellenére ajánlott és vicces film).
.
Ron Jeremytől egyébként sem áll messze a horror műfaj, a teljesség igénye nélkül szerepelt több Troma alkotásban (Terror Firmer, Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV, Poultrygeist), valamint a Zombiegeddon., Chillerama, Sorority Party Massacre és a Return to Return to Nuke ‘Em High filmekben is.
.
Azt azonban kevesen tudják, hogy az 1984-es Szellemirtókban extraként szerepelt:
Aki nem hiszi, nézze meg videón is!
.
Hogyan is történt ez? Nos önéletrajzi könyve szerint Ron elkeseredetten hajtott, hogy elismert színész lehessen valamikor, és nagyon sok mellék/extra szerepet is elvállalt….nos, a híresség megérkezett neki, csak más adottsága miatt. Kár, hogy az utóbbi időkben csak negatív színezetű hírek miatt kerül a médiába, de az, hogy felfedezték a Szellemirtókban is – mosolyt csalt az arcunkra!
.
Fixxerx
.
1. rész: És az megvolt, hogy Jean-Cleaude Van Damme volt a Predator maszkja alatt?!
2. rész: És az megvolt, hogy Donald Trump dühös volt, mert kimaradt a Sharknado 3-ból?
3. rész: Érdekességek – A Pince forgatásáról!
4. rész: És az megvolt, hogy Stephen King a sok legendás horrorkönyv és novella mellett kitalált egy G.I. Joe figurát is?
5. rész: És az megvolt, hogy Charlie Sheen az FBI-hoz fordult a Guinea Pig horror miatt?
6. rész: És az megvolt, amikor Edison filmre vette egy elefánt kivégzését?
7. rész: Szörnyű baleset a Ghostland forgatásán

Be the first to comment on "CineFurcsaságok #8 – Ron Jeremy a Szellemirtókban"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.